Sarah rider de unge heste i Arezzo

22-03-2023 19:51

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er der flere danske ryttere til start ved det internationale springstævne i italienske Arezzo, og de første ekvipager har allerede været til start. En af rytterne er Sarah Albus, som er flittig rytter på de unge heste

Copyright Ridehesten.com
Sarah Albus med Rimrock van de V&D Stables. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I det solbeskinnede Italien, er flere danske springryttere i denne uge til start ved CSI-stævnet Toscana Tour 2023 i i Arezzo. 

Stævnet startede allerede i går, og her først på ugen, er det de unge heste der indtager banen, mens det senere på ugen bliver tid til den 1- og 3-stjernede konkurrencer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På stævnets første dage, har særligt Sarah Albus været på banen flere gange med de unge heste fra Shannon Sporthorses. I dag er det blevet til en placering i både klassen for 6-års og for 7-års heste, som blev afviklet på en henholdsvis 125 og 135 cm høj bane. I 6-års klassen var det med den velspringende Rimrock van de V&D Stables e. Dieu Merci Van T & L/ Sheraton, mens det i 7-års klassen var med Zelona JU e. VDL Zirocco Blue/Clinton, som går sit første stævne med Sarah i sadlen i Arezzo. 

Sarah red i dag ligeledes fejlfrit i sadlen på de to 5-årige heste Norisco e. Harley VDL og Contkenda e. Conthargos/Alcatraz.

I marts-udgaven af magasinet Ridehesten, kan I læse mere om Shannon Sporthorses, hvor Sarah er ansat som rytter hos Shannon Mejnert Ketterle. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner