Se de flotte billeder fra stævnet i Hagen

27-04-2021 14:06

Annika Knudsen Lorentsen

I sidste uge var Ridehesten på pletten ved det store internationale stævne i Hagen i Tyskland, hvor der blandt andet var mange danskere til start. Alle billederne er nu online, og kan ses her på Ridehesten.com

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten har skudt mere end 2000 flotte billeder i forbindelse med det internationale stævne Horses and Dreams i Hagen i Tyskland i sidste uge. 

Ved stævnet var flere af de allerbedste danske dressurryttere til start, og der var derfor rig mulighed for at forevige deres flotte ridt.

Der er ligeledes taget billeder af de mange udenlandske ryttere, og derfor byder vores billedarkiv nu på endnu flere billeder af verdens bedste ryttere, danske såvel som udenlandske. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På grund af omstændighederne med en række restriktioner, som følge af corona-pandemien, var det ikke muligt for publikum at deltage i arrangementet, men som et lille plaster på såret, for dem som gerne ville have deltaget, kan man nu opleve en del af stemningen i form af de mange billeder.

Vil du gerne se de mange flotte billeder, så kan du se dem alle HER.

Det er selvfølgelig som altid muligt at bestille billederne i forskellige formater. Hvis du gerne vil have et eller flere af billederne, så kan de købes via linket ovenfor.

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev