Sejr i international debut for Nadja Aaboe Sloth

11-07-2021 10:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Dressurrytter Nadja Aaboe Sloth har selv redet sin hest Favours Gersdorf op til grand prix. I weekenden havde ekvipagen international debut i Meerle, Belgien, hvor de vandt den tostjernede  kür

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favours Gerdorf i Belgien. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

For seks år siden investerede dressurrytter Nadja Aaboe Sloth i 2-års plagen Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger-Marie Andreasen). Nu er de endelig nået til grand prix niveau, og i weekenden stod den på international debut ved stævnet i Meerle, Belgien. 

Nadja Aaboe Sloth skriver selv om debuten på Facebook: 

– Vi har haft en fantastisk oplevelse til både mit og Favours første internationale stævne. Torsdag havde vi ikke den bedste tur med et par store fejl, og rytterne kunne vidst have spændt ballerne noget mere. Fredag havde vi en meget bedre tur med flere højdepunkter og endte som nummer to med over 71 procent. Lørdag var det kür, og vi red igen et program med en masse højdepunkter, men også lidt fejl. MEN vi vandt med klassen med over 74 procent! Det var en fantastisk oplevelse at få lov til at repræsentere Danmark og enormt hyggeligt med de andre deltagere, siger Nadja Aaboe Slot. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favours Gerdorf i Belgien. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatet fra lørdagens kür her. 

Ekvipagen har været på en lang rejse sammen, som har indebåret deltagelse ved finalerne i DRF's championater som både 4-, 5-, og 6-års, deltagelse ved DV's unghestechampionat i Herning samt reserve ved UVM som 5-års i 2018. 

I juni havde de debut i grand prix i Vallensbæk. Se interview med Nadja fra debuten her. 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen