Sejr til Daniel og Veneziano

27-04-2018 15:18

Camilla Tiefensee Schrøder

Det går forrygende i Hagen for Blue Hors-berideren Daniel Bachmann Andersen, som netop har vundet Intermediaire II på Blue Hors Veneziano over konkurrenter som Isabell Werth og Hubertus Schmidt

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurrytteren Daniel Bachmann Andersen strålede af glæde, da han skridtede ud af banen på Blue Hors Veneziano efter dagens Intermediaire II ved det internationale stævne Horses and Dreams i Hagen. Med et flot program, der høstede mange 8-taller og enkelte på 8.5, lagde han og hingsten efter Vivaldi/Donnerhall væsentlig afstand til resten af feltet med sin samlede score på 73.684 %.

Blue Hors-berideren har redet lutter topplaceringer hjem i løbet af de første tre dage i Hagen. Onsdag blev han nummer to i Prix St. George med Blue Hors Zee Me Blue, og i torsdagens CDI4* Grand Prix kom han på en fjerdeplads med Blue Hors Olymbrio. Og her til formiddag blev han nummer fire i Intermediaire I med Blue Hors Zee Me Blue.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Belantis med krudt i enden
Nærmeste konkurrent i dagens Intermediaire II var Hubertus Schmidt, som vandt over Daniel i onsdagens Prix St. George. I dag lagde tyskeren sig på andenpladsen med scoren 71.579 % på Escorial e. Estobar Nrw/Fürst Piccolo 2. Samme rytter indtog også tredjepladsen med næsten samme score opnået på hingsten Chrysler e. Christ/Sandro Hit.
Isabell Werth var til start på den 9-årige avlshingst DSP Belantis e. Benetton Dream/Expo'SE, som vandt sølv som 6-års ved UVM i 2015. Den så ud til at være i et sprudlende forårshumør, som om den forsøgte at overtale sin rytter til at gå direkte til galopprogrammet fra start. Trods en livligt spjættende bagpart og et forsøg på piaffe, som en af dommerne gav så lidt som et 3-tal, fik den store skimmel alligevel danset sig op på den samlede karakter 71.000 % og en fjerdeplads.

Se resultatlisten.

Flere danskere på banen i morgen
I morgen kommer flere danske ryttere på banen: Anna Zibrandtsen/Arlando, Anders Dahl/Selten Hw og Lotte Skjærbæk/Skovens Rafael starter Grand Prix - og Daniel skal naturligvis også banen, både med Don O og Blue Hors Zepter.

Se start- og resultatlister.

Livestream via clipmyhorse.tv.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen