Sejr til Kasper H. Hansen i Aalborg

14-11-2015 22:40

Sportsrideklubben Aalborg er i denne weekend værter for Jysk mesterskab i springning, hvor der i dag var kvalifikationer til finalerne i morgen. Her sejrede blandt andet Søren Møller Nielsen og Kasper H. Hansen

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen på Leonce

Dagens MB2** blev vundet af Camilla Fliedner Ernst på Pegasus Bridge Z e. Papillon Rouge/Landgraf I efter en fejlfri runde i tiden 30,79 sekunder, hvilket var nok til at sikre sejren. Som nummer to blev det Christian Petersen på Zahr Alfarvad Z e. Zandor Z/Landaris med en tid på 32, 56 sekunder, stærkt forfulgt af klassens nummer tre, Helena Irmand Nielsen på With Pleasure N e. For Edition/Contendro I i tiden 33,72 sekunder. 

I MA1* var der ingen tvivl om hvem der var hurtigst. Med 0 fejl og en tid på 33,90 sekunder, sikrede Søren Møller Nielsen sig sejren på Feline Ask e. Carthago Z/Voltaire ud af 48 startende ekvipager. Robin Grauff Jacobsen på Chassé e. Cosmeo/Cassini II og Camilla Fliedner Ernst på Flying Cavalina e. Corratus/Lucky Light måtte deles om andenpladsen, da de begge red ind over mål i tiden 35,55 sekunder. 

I dagens højeste klasse, S1* i højden 145 cm, var kun ni ekvipager til start og kun to formåede at ride fejlfrit. Kasper H. Hansen på Leonce e. Leonce/Arturo var fejlfri og formåede samtidig at ride hurtigt nok til at vinde klassen med en tid på 60,81 sekunder, hvorefter Daniel Cassøe Jakobsen på Lolita DD ligeledes red fejlfrit, bare i tiden 69,47 sekunder. Endnu engang var Camilla Fliedner Ernst og Flying Cavalina e. Corratus/Lucky Light at finde i placeringerne, endnu engang som nummer tre, bare i tiden 62,06 sekunder. 

Se resultater HER

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev