Sejr til Kittel - Nathalie og Fabienne tre

10-07-2014 11:46

Britt Carlsen

Nathalie zu Sayn-Witgenstein og Fabienne red sig ind på en tredjeplads med knap 70% i Falsterbo, og Lena Leschly Aamann blev placeret trods sygdom

Den svenske landsholdsrytter Patrik Kittel havde valgt at starte Watermill Scandic e. danske Solos Cares i den 3-stjernede Grand Prix, og det gav dem en overbevisende sejr med 74,94% noget hjemmepublikummet på den stopfyldte dressurarena kunne bruge.

Svenske Jennie Larsson og den interessante Painted Black-søn Zircoon Spring Flower dansede ind på andenpladsen med 70,04%
Dommerne var noget uenige om Nathalies præstation på Fabienne e. Blue Hors Future Cup opdr. af HKH Prinsesse Benedikte, ide de fik placeringer fra pladscifre 2 til 8. Nathalie red et sikkert program på Fabienne, med mange flotte øvelser bl.a. to flotte og snorlige changementsserier og fine pirouetter. En lille taktfej i den sidste øgning blev efterfulgt af en sikker afsluttende midterlinje, og så gav en af dommerne hende et velfortjent 9-tal for sin opstilling og indvirkning. Der var ellers lige nogle spændende øjeblikke, da den temperamentsfulde hoppe rejste sig og snurrede rundt, da hun var på vej ind på stadion, men Nathalie kender hoppen godt, og hun fik hende sikkert rundt på banen. Med 69,26% red hun sig ind på tredjepladsen, og det ser ud til at parret sikkert og stabilt begynder at optjene flere og flere points internationalt.

Lena syg
Lena Leschly Aamann og Gørklintgårds Fanero e. Ferro fra Stutteri Gørlintgård red et sikkert program, hvor hesten blev vist spændstigt, og med stor sikkerhed i de mest samlede øvelser som piaffe, passage og pirouetter - fejl i etterchangementerne kostede hende en højere placering, men hun red sig ind på 6. pladsen med 68,72% Det var så meget mere imponerende, da Lena var meget syg under hele sit ridt, og det kostede alle hendes kræfter og koncentration at ride æresrunden til præmieoverrækkelsen. 

Rikke Dupont og Dejavu e. De Niro sluttede lige netop udenfor placering med 66,22% efter et stort set fejlfrit og godt program, hvor den eneste fejl var et lille kiks i etterne.

Se resultatet af klassen her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen