Sejr til Klithuse Militaryklub

28-06-2015 17:39

Søndag skulle det afgøres hvilket klubhold, der er Danmarks bedste til military. DRF-mesterskabet for klubhold blev afviklet på Skårup Overgård ved Skanderborg med Kirstineholm Rideklub som vært

Copyright Ridehesten.com

Fra starten var 14 hold til start i mesterskabet, og efter ridebanespringningen søndag stod det klart, at Klithuse Militaryklub har Danmarks bedste klubhold. Sølvet gik til Kallehavegård Rideklub, mens Søborggård Rideklub fik bronze. Dreamsports.tv har lavet optagelser i terrænet lørdag, og det forventes at blive lagt ud i løbet af næste uge.

Guld til Klithuse Militaryklub 
Det blev holdet fra Klithuse Militaryklub, der med samlet 137,6 strafpoint velfortjent kunne modtage guldet ved det flotte stævne på Skårup Overgård. Holdet bestod af Rikke Mortensen på Haldgårdens Loulu Black, Mathilde Jacobsen på Lundegårds Charlie, Julie V. Nielsen på Bøgelys Latino og Sara Ravnholt Urth på Snuske. Kallehavegaard Rideklub fik sølv med 149,7 strafpoint, mens Søborggård Rideklub fik bronze med 154,2 strafpoint. 

Mesterskab for klubhold 
I DRF-mesterskabet i military for klubhold skal hvert hold bestå af 3-4 forskellige ryttere og heste/ponyer, der deltager i CNC1*, CNCP1*, CNC100, CNCP90 eller CNC90, og der skal starte en ekvipage på hver højde (se alle detaljer i reglementet). Resultatet for de tre ekvipager med laveste antal strafpoint lægges sammen og udgør holdets samlede resultat, og det hold med lavest antal strafpoint bliver DRF-mester 2014. 

Kirstineholm Rideklub 

Skårup Overgård 

Start- og resultatlister

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen