Sejr til Lars Bak Andersen

22-09-2018 21:24

I Bonheiden er der fuld gang i det internationale CSI2* og 3*, hvor det i dag blev til sejr til Lars Bak Andersen. Alexander Godsk stod for sejren i den største klasse i Sønderborg

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Lumbumbo. Arkivfoto.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lars Bak Andersen fik lige akkurat sneget sig ind på førstepladsen i den 3* klasse i 135 cm i Bonheiden. Han var med Lumbumbo e. Ludwig von Bayern/Lord Incipit den hurtigste i anden fase. Med kun 4/100-dele af et sekund måtte Brasilianske Giovanna Sobania se sig slået til andenpladsen, mens britiske Keith Shore stod for trejdepladsen.

Femtepladsen blev også dansk, da Søren Pedersen med Tailormade Diarca PS e. Diarado/Carinue også havde fået en god tur rundt på banen.

I den 3* kvalifikation til søndagens Grand Prix, der gik i 145 cm, lykkedes det både Lars Bak Andersen og Søren Pedersen at blive placeret og dermed kvalificeret til 3* Grand Prix i morgen. Det blev Lars Bak Andersen der besatte 8. pladsen med Carrasco e. Caretino 2/Capitol I og Søren Pedersen der blev nr. 9 med Tailormade Chaloubet e. Chacco-Blue/Baloubet du Rouet.

Det lykkedes Lars at få endnu en flot placering i dagens sidste klasse, efter han med Casimir e. Cayado/Lordano besatte fjerdepladsen i den 3* 140 cm klasse.

Alle resultaterne kan ses her.

Sønderborg Rideklub
Det har ikke været nødvendigt at tage til udlandet for at ride og se nogle store klasser denne weekend. Sønderborg Rideklub har fuld gang i deres landsstævne, hvor Alexander Godsk med Cabio e. Ukato/Mytens XX endnu engang tog en sejr, denne gang i S2*. Det gjorde han foran Jack Ray Nielsen med Gerdings Carrie e. Colman/Corlando (opdr. Jens Peder Pedersen), efter Alexander var den hurtigste med fire fejl. Ingen ryttere lykkedes med at ride banen fejlfrit.

Jack havde dog forinden sørget for revanche med Rilson de L’Abbaye e. Diamant de Semilly/Jus de Pomme, da han vandt MA**, efter at være den eneste der red banen fejlfrit. To ryttere red med en tidsfejl, hvor den hurtigste af de to var Kamilla Grauff Albrektsen med Hattrick e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen).

I MA* var det Christian Jansen med Madea e. Heartbeat/Racot (opdr. Herluf Christensen) der stod for sejren foran gårsdagens vinder Daniel Hald Cassøe med Alicantes Bokso e. Alicante/Concorde (opdr. Hanne Mortensen) og med Alexander Godsk på trejdepladsen med Bukata e. Ukato/Boreas.

Resultaterne af klasserne kan ses her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen