Selina Solberg Vittinghus i top af 4-års championatet

11-09-2021 21:23

Annika Knudsen Lorentsen

I dag er der blevet afholdt kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i dressur for 4-års heste hos Frederiksværk Rideklub. Her blev det Selina Solberg Vittinghus der lagde sig i toppen med sine to heste fra Atterupgaard

Copyright Ridehesten.com
Selina Solberg Vittinghus. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er der championater på programmet hos Frederiksværk Rideklub, hvor det i dag var 4-års hestene der var i aktion, mens de 5-, 6- og 7-årige heste må vente til i morgen. 

I 4-års kvalifikationen af Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungeheste var der 21 ekvipager til start i dag. Selina Solberg Vittinghus var en af rytterne i klassen og hun havde medbragt to heste fra Atterupgaard. Med disse heste lykkedes hun med at ride både første- og andenpladsen i hus. 

Det blev med den brune hoppe Atterupgaards Othilla e. Atterupgaards Botticelli/Donnerschlag (opdr. Kristine Munch Nielsen) hun tog sejren, idet de opnåede klassens højeste score på hele 88,8 %. Atterupgaards Othilla er halvsøster til EM-hesten Atterupgaards Orthilia, som netop er blevet nr. 12 i Kür ved EM i Hagen med Nanna Skodborg Merrald i sadlen. Det er hoppen Atterupgaards Olivia, der er mor til begge hopper. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selina var desuden til start med Atterupgaards Bonamassa e. Atterupgaards Botticelli/Lord Sinclair (opdr. Kristine Munch Nielsen, som altså er en halvbror til vinderhoppen. På ham red hun til 85,8%, hvilket rakte til en andenplads. Selina er ansat som rytter på Atterupgaard, hvor hun i mange år har haft stor succes med hestene fra stutteriet. 

På tredjepladsen blev det Camilla Ahlers Pedersen med Plushorses Pinklady e. Hesselhøj Donkey Boy/Michellino (opdr. Plus Horses v/Laila Meyer), som opnåede 84,2%. 

I morgen skal de 5-, 6- og 7-årige heste gå kvalifikation i championatet, ligesom der også er andre klasser på programmet. Følg stævnets start- og resultatlister HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen