Severo lægger ud i 5-års klassen

07-07-2015 08:41

FALSTERBO - Ved det internationale dressur- og springstævne i Falsterbo, Sverige, er dansk avl og sport repræsenteret i championatsklasserne igen i dag, hvor det gælder dressur for 5-års

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopes og Fiontini.

Ved det internationale dressur- og springstævne i Falsterbo, Sverige, deltager Danmark i dag med fire ekvipager i championatskvalifikationen for 5-årige dressurheste.

De kvalificerede ekvipager er Andreas Helgstrand/ Fiontina, Severo Jurado Lopez/ Fiontini, Katrine Kraglund/ First Ballerina Macohl og Cathrine Dufour/ Bohemian. Førstnævnte ekvipage står ikke længere på startlisten, men i stedet kommer Severo Jurado Lopez til start på Franklin. Andreas Helgstrand har valgt at spare hoppen til UVM-udtagelsen efter weekenden.

Det er ikke FEI-programmet, der fx rides ved UVM i Verden, men et særligt svensk program for 5-års. Klassen starter kl. 9:00, og første danske ekvipage på banen er Severo med sølvmedaljehoppen og vinder af DV's Unghestechampionat 2015, Fiontini e. Fassbinder/ BH Romanov (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen) med startid kl. 9:08.

Se stævnets start- og resultatlister HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen