Severo og Celine lukkede og slukkede

14-05-2016 22:01

Britt Carlsen

Dagens konkurrencer ved Odense Horse Festival sponsored by ECCO blev afsluttet med en Grand Prix Special og en individuel juniorkonkurrence, og det blev hhv. til spansk og dansk sejr

Den sidste klasse på dressurstadion her til aften var Grand Prix Special i den 3-stjernde tur for ekvipager som ikke deltager i FEI Nations Cup konkurrencen. 

Igen i dag blev det til en sikker sejr til spanske Severo Jurado Lopez, som rider for Helgstrand Dressage i Vodskov. Med Lorenzo e. Lord Loxley viste han et stort set fejlfrit program med mange højdepunkter i piaffe og passage.

Severo henviste dermed sin chef Andreas Helgstrand til andenpladsen i klassen. Andreas har for få dage siden sat sig i sadlen på NOH's Daijoubo, og den tidligere vinder af Unghestechampionatet har endnu ikke stor rutine i de svære klasser, men Andreas fik i dag redet den 10-årige vallak til knap 70% i Specialen.

Agnete Kirk Thinggaard slutted eigen i dag i placeringerne med Cassio - parret blev nr. fire efter den australske rytter Kelly Layne. Carina Nevermann Torup og guldmedaljehoppen Sirikit opnåede 67,549% til en sjetteplads. 

Se resultatet af klassen her

De er skrappe, de juniorer
Uha de hjemlige juniorryttere bider fra sig under Odense Horse Festival. Celine Rørbæk Silfen og Romio Højris var med en sejr i Nations Cup fredag i høj grad medvirekdende til den danske Nations Cup sejr. Igen i dag var Celine igen i front da den individuelle juniorkonkurrence blev afgjort. Celine og Romio Højris scorede 72,149%, og den hollandske rytter Lisanne Zoutendijk/Kostndrukkers Ringo Star var tæt på at true Celines sejr med 72,018%

De danske ryttere var så stærke i denne klasse, at endnu to ryttere blev placeret i top fem: Anne Mette Lyager og Brandtoftes Sjubell opnåede 70,658% til tredjepladsen mens Camilla Andersen og Rafaella K fik 70,044% på femtepladsen.

Se hele resultatet her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner