Sezá solgt efter blot fire dage på Ridehesten.com

22-10-2021 06:23

En nykåret, drægtig DH-hoppe af populær afstamning blev solgt ubeset efter blot fire dages annoncering på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Sezá ved sadelkåring på Katrinelund den 3. oktober 2021. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk varmblodshoppen Sezá e. Franklin/ Tailormade Temptation (opdr. Lena Nyström, Sverige) er trukket på elite- guldmedaljehoppen Stigma, der har været årets dressurhoppeføl (og solgt på Elitefølauktionen), årets 2-årige dressurhoppe og årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod og i øvrigt er helsøster til den i Tyskland kårede hingst Tomahawk.

Svenskavlede og DV-registrerede Stigma blev som føl erhvervet af norske Hanne Hertzberg, der sidenhen har solgt part til det danske avlerpar Lena og Ulrik Kristensen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hertzberg og Kristensen har sammen avlet ni føl efter Stigma og blandt dem er Franklin-datteren Sezá, der blev eksteriørkåret i DH her i oktober på Katrinelund.

Sezá blev fornyligt annonceret til salg Ridehesten.com, og inden for fire dage var hun solgt ubeset. Sezá, der er drægtig med den aktuelle vinder af 4-års championatet, sidste år vinder af 35-dages testen My Vitality, blev solgt over telefonen til et kendt stutteri, nemlig Stutteri Firfod v/Morten Plenborg.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen