Sezuan pudser formen af til Ermelo

11-07-2016 16:49

Den første heste, der nogensinde får mulighed for at vinde UVM i dressur tre gange i træk, er den danske varmblodshingst Sezuan. Han har vist overlegen form her får uger inden UVM i Ermelo ved i weekenden at vinde en tysk S-klasse med 78%

Copyright Ridehesten.com
Sezuan og Dorothee Schneider ved UVM 2015.

Sezuan e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger) har i denne weekend været til start med sin faste rytter Dorothee Schnedier i Linslerhof, hvor parret sejret mere suverænt, end hvad normalt er. I en S-klasse opnåede ekvipagen intet mindre end 77,973% med usædvanligt bekvem afstand til klassens andenplacerede, der opnåede 66.847%. Se klassens resultat HER.

For første gang vil Longines FEI/WBFSH verdensmesterskab for unge dressurheste ikke blot være for 5- og 6-årige heste men også for 7-årige. Denne udbyggelse med et UVM for 7-års betyder, at Sezuan bliver den første hest med mulighed for at blive tredobbelt verdensmester, idet han allerede vandt UVM for 5-års i 2014 og for 6-års i 2015 i den tyske by Verden. I år finder UVM i dressur sted den 28.31. juli i den hollandske by Ermelo.

Se stævnets hjemmeside HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen