Sidste landsstævne inden DM for ponyer

01-03-2019 18:56

Camilla Tiefensee Schrøder

Holte Rideklub afholder denne weekend landsstævne i springning for ponyer. Stævnet er sidste chance for rytterne til at kvalificere sig til Indendørs-DM i Hedensted senere på måneden

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af DM indendørs for kat. II Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax er blandt de mange ekvipager fra hele landet, som kommer til Holte Rideklub denne weekend. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen lørdag starter Holte Rideklubs landsstævne, hvor der både er ponyspringning, hesteklasser for junior- og childrenryttere samt distriktsklasser.

Det er det sidste landsstævne i ridebanespringning for ponyer inden Indendørs-DM i Hedensted den 14.-17. marts, og det betyder, at det er sidste chance for rytterne til at kvalificere sig til DM. Så der vil være deltagere fra hele landet, og der vil helt sikkert være fart over feltet med over 300 startende ekvipager pr. dag.
Ud over de almindelige klasser vil der også være udklædningsklasser i anledning af fastelavn, oplyser Holte Ridekub i en pressemeddelelse.

-Tag hele familien med på Holte Rideklub og se de dygtige og ambitiøse unge ryttere. Kom helt tæt på de mange flotte heste og ponyer, og vær med til at skabe en rigtig god stemning, skriver klubben.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet starter kl. 8 og slutter ca. kl. 20 både lørdag og søndag.
Cafeen er åben under stævnet, og Tattersall Rideudstyr har opsat deres stævnebutik.

Program, tidspunkter samt yderligere information kan findes på Holte Rideklubs hjemmeside.

Vi opdaterer på resultaterne af landsstævneklasserne her på Ridehesten.com i løbet af weekenden.

Se start- og resultatlisterne.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner