Signe vinder Pony Freestyle overlegent i Polen

23-10-2021 12:57

Christine Krogh Frausing
Skribent

Så lykkes det! De seneste dage har det ikke været til at overgå tyske Rose Oatley, men til formiddag tog Signe Munch Wiberg førstepladsen

Copyright Ridehesten.com
Signe Munch Wiberg og Nørlund Vladimir. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter to stævnedage hvor Signe Munch Wiberg har været placeret som nr. 2, lykkes det endelig at vinde førstepladsen. 

– Vi havde en virkelig fed tur, med mange højdepunkter. Især vores skridtprogram blev belønnet højt, og derudover var dommerne vilde med vores musik. Jeg nød virkeligt denne tur, med verdens bedste kammerat fortæller Signe.

Signe og Nørlunds Vladimir e. Nørlunds Vincente / Lady's Wise Guy (opdr. Stutteri Stald Nørlund) dansede sig igennem deres freestyle, og blev belønnet med 75,842%. Det betød altså at de lagde sig på førstepladsen, foran Rose Oatly, der de sidste par dage har været uovervindelig.

– Det føles helt uvirkeligt, og virkeligt dejligt. Jeg er så glad og stolt over hvad Valle og Jeg har opnået i samarbejde med verdens bedste træner, Lisbet Seierskilde, fortæller Signe.

Copyright Ridehesten.com
Anna Have Larsen-Ledet og Nyholts Dundee. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Anna Have Larsen-Ledet tog tredjepladsen for tredje dag i streg. Endnu en gang viste de kvalitet, da de red til 73,350%.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal ungrytterne i ringen

Klokken 13.30 starter ungrytterns freestyle, hvor 3 danskere er til start. Særligt Amalia Skjold, og Amalie Skov Christensen har vist gode takter de sidste par dage, hvor det er blevet til blandt andet en førsteplads til Amalie Skov Christensen.

Kl. 14.02 Rebecca Holm Sylvest

Kl. 14.57 Amalia Skjold

Kl. 15.05 Amalie Skov Christensen

Følg resultater her 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen