Skal du have hjælp til hingstevalget?

21-03-2018 07:46
Avl

Overdommer og talsmand for avlsledelsen i Dansk Varmblod, Claus Hansen, vil fortælle og rådgive om valg af hingst til din hoppe ved et aftenarrangement på Fyn på fredag

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sognehuset i Højby danner fredag aften kl. 19-21 rammen om Dansk Varmblods region 3's temaaften om hingstevalg, hvor overdommer og talsmand for DV's avlsledelse, Claus Hansen, vil fortælle og rådgive om valg af hingst til din hoppe.

Hvilken hingst skal jeg vælge til min hoppe? Dette spørgsmål er altid aktuelt, som avler på denne tid af året. Claus Hansen deler denne aften ud af sin store viden om hingste og blodlinier. Der er mulighed for alle os medlemmer at få hans bud på hingst til vores hopper.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker man, at Claus Hansen skal komme med et bud på hingst til ens hoppe, skal man indsende hoppens navn og ID samt beskrive lidt om målsætningerne for ens avl, og hvilke egenskaber man ønsker at fokusere på i hingstevalget.

Medlemmer såvel som ikke-medlemmer kan deltage i arragementet, hvor det også er muligt at deltage i fællesspisning. Ønsker du at vide mere om priser, tilmelding mv., så kig HER.

Copyright Ridehesten.com
Claus Hansen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner