Sofie Yderstræde Bucka tager andenpladsen

28-10-2019 07:44

Mange talentfulde danske springryttere har kæmpet på de udenlandske baner denne weekend, heriblandt Sofie Yderstræde Bucka, der snuppede en flot andenplads i Holland

Copyright Ridehesten.com
Sofie Yderstræde Bucka og El Ninjo van de Kwade. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt 38 konkurrenter sprang Sofie Yderstræde Bucka til en andenplads på de hollandske springbaner. I sadlen på El Ninjo van de Kwade Heyde var makkerparret blandt de to ekvipager som red fejlfrit i omspringningen. Ekvipagen snuppede andenpladsen, da makkerparret krydsede målstregen i tiden 35,13 sekunder.

Men der er mange springryttere til start på de internationale baner denne weekend, og Clara Roesgaard Kristensen har haft en særdeles god weekend med flere placeringer på sine heste i Samorin, Slovakiet. Søndag var den danske springrytter endnu engang på banen, denne gang med hoppen Viva, hvor det blev til en flot tredjeplads i tiden 55,71 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Emilie Heering sprang sig til en tredjeplads i den allersidste klasse i Neumünster. I sadlen på den 10-årige vallak Goliath leverede ekvipagen to fejlfrie runder, og sluttede i tiden 32,46 sekunder.

Se alle resultaterne HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen