Søgaard og Santino sejrede i Specialen i Sverige

15-11-2020 17:43

Berider Michael Søgaard er i denne weekenden til start ved et svensk landsstævne i Linköpings Fältrittklubb, hvor han i aften har vundet Grand Prix Specialen med DV-hesten Slæbækgårds Santino

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard og Slæbækgårds Santino. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin DM-hest, den 11-årige Slæbækgårds Santino e. Sir Donnerhall I/ Carona (opdr. Familien Himmelstrup) er berider Michael Søgaard i denne weekend til start ved landsstævne i Linköpings Fältrittklubb i Sverige, hvor ekvipagen lørdag besatte tredjepladsen med 67,609% i den indledende Grand Prix.

Af de 20 startende i Grand Prixen har 12 ekvipager i dag startet Grand Prix Kür, mens syv her til aften har startet Grand Prix Special, og iblandt dem var Michael Søgaard og Slæbækgårds Santino, der blev nr. 5 ved DM 2020.

De opnåede i Grand Prix Special 69,433%, hvilket har resulteret i sejr med næsten to procentpoints forspring fra næstplacerede. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han var noget mere med mig i dag, men jeg fik en dum start, hvor han sprang i galop to gange, fortæller Michael, der samtidig kommenterer, at der jo ikke er mange ridestævner tilbage at ride i år, men han ser frem til at kunne ride Bundgaard i Solrød med DV-hesten Jukebox.

Resultat af Grand Prix Special.

Stævnets resultater.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen