Sol over D4 horseshow

07-07-2014 10:14

I går var sidste dag ud fire konkurrence dage til D4 horseshow. Stævnet som årligt bliver afholdt i forbindelse med et samarbejde mellem Vemmelev Rideklub og Odsherred Rideklub, kunne afsluttes med høj sol og fine resultater 

Dagens første klasse var LA1 for hest, hvor vinderen af klassen lagde et godt stykke til sine konkurrenter. Med 74.63 % kunne Dennis Holst med I'Mæl trække sejren i land, foran Mingi Hartting på Nicole Sølyst der opnåede 71.48 %. Også 3. pladsen var over de magske 70%, idet at Annika Løvmose Holm på Bucklands Donna red til 70.55 %.

I dagens Prix St. George klasse blev der vist højt niveau og i placeringerne var det maginalerne der skilte dem ad. Men det blev Anne Grethe Törnblad der på Sweet Simon red til 69.73 % og tog 1. pladsen, foran Andreas Larsen på Furello der måtte tage til takke med 2. pladsen med 69.60 %.

Også i PRI for pony var der tæt løb om placeringerne, men Sophie Blume trak det længste stå og med Toftegaard's Bella vandt hun klassen med 66.50 % mens Otilia Rose-Marie Meden på Dick Turpin indtog 2. pladsen med 66.37 %.

Dagens sidste klasse på dressurbanen var PRT for pony. Kun 2 ekvipager var til start, men det blev niveauet ikke ringe af. Vinder af klassen blev Sigrid Magnussen, der med Centrum opnåede dagens 2. højeste procent, nemlig 72.05 %.

Ridehestens fotograf gik derefter et smut over på springbanen, hvor finalen i Bronce touren skulle afholdes. Vinder af klassen blev Tine Feldt Bülow der med Flintegårdens C'Amour red sig til sejeren i tiden 22.38. Tiden var svær at slå, men Mathilde Skov på Thin Thin var den nærmeste med tiden 23.16 og hun indtog derved 2.pladsen. På 3. pladsen var Michæl Ertmann Henriksen lige hælene idet han red i mål med tiden 23.89.

Ridehestens fotografer var tilstede både fredag og søndag, så billedernes ville kunne ses her på siden

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen