Sommer på Allerupgaard

14-05-2017 20:49

Maria Schacht

Der var dømt sommerstemning i dag, da Allerupgaard Rideklub i fuld solskin afholdte sidste stævnedag for deres c-stævne i dressur

Nyheden fortsætter efter annoncen

Både ponyer og heste var inviteret, da de to dressurbaner blev taget i brug til stævne hele weekenden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev der blandt andet afholdt Dressurens Venner Cup, hvor mange hold havde valgt at stille op. Det bedste hold blev dog fra Thorup Sportsrideklub, der bestod af fire ekvipager; Bertha Schioldan Lund på Waikiki, Line Marianne Andrup Meier på Sabine-Høm, Signe Brix Christensen på Superman og Lisbeth Østergaard på Uniqhors Delux. Andenpladsen gik til Nørre Åby hold 1, der bestod af Camilla Rasmussen på Kjemsgårds Hero, Karoline Lykke Pedersen på Mr. Darcy og Sofie Besser Wissmann på Fight Hour. Trejdepladsen gik til Nørre Åby hold 2, der bestod af Shila Vestmark Lauesen på De-Latina-Ø, Christine Beck Larsen på Quiet Please C, Maria Kaae på Heslegård’s Pickar og Ida Hartvig Christoffersen på Madame Rouge.

Copyright Ridehesten.com
Jim Rasmussen på Doncan Star

Stævnet blev afsluttet af en Prix St. George, som blev vundet af Jim Rasmussen på Doncan Star med 68,289%, mens andenpladsen gik til Maria Hansen på Kastaniegårdens Lazanta med 67,763%. Tredjepladsen gik til Gunilla Nyman Faurby på Ferdinand.

Husk at se billeder fra søndag her på siden i starten af næste uge!

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing