Sommercamp for drenge i ridesporten

13-06-2024 18:49

Drenge i Ridesporten afholder en sommercamp i juli måned. Her vil Kenneth Damgaard undervise i dressur og Martin Mose Knudsen i springning

Copyright Ridehesten.com
Foreningen Drenge i Ridesporten samlet ifm. Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Foreningen Drenge i Ridesporten afholder hvert år to årlige camps, som giver drenge i ridesporten mulighed for at knytte et fællesskab på tværs af aldersgrupper og discipliner. Den 8. - 10. juli afholdes årets sommercamp, hvor det nu er muligt at tilmelde sig. 

Drenge i Ridesporten blev stiftet i 2021, og foreninger har en ambition om at sætte fokus på fællesskabet hos drengene og skabe gode relationer i hesteverdenen.

Senest mødtes drengene i januar på Stutteri Ask, hvor drengene modtog undervisning i hhv. springning og dressur, hørte oplæg fra dyrlæger, dyrkede rytterfitness og meget andet. Derudover var der sat god tid af til, at drengene kunne hygge sig sammen med forskellige aktiviteter. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe er det blevet tid til årets sommercamp, som finder sted på Bækgaarden Skanderborg fra den 8.-10. juli. Her vil rytterne modtage undervisning i enten dressur, springning eller i kategorien "upcomming". Det er muligt at deltage både med og uden hest. 

Underviserne ved dette års sommercamp er Kenneth Damgaard (dressur), Martin Mose Knudsen (springning) og Sylvester Vikene og Christian Kaae (upcomming). 

Tilmeldingen foregår gennem Foreningens Facebookgruppe. Familierne er også velkomne på campen, skriver Drenge i Ridesporten på deres opslag. 

Se opslaget herunder: 

Copyright Ridehesten.com
Drenge i Ridesportens opslags for sommercampen.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen