Søndag i Vejle - opdateret!

19-01-2014 17:12

Fire klasser blev afviklet under sidste stævnedag ved landsstævnet i springning i Vejle Rideklub og de sidste vindere er fundet

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Struckmann Danielsen og Chico’s Girl ved Danish Christmas Show 2013.

Dagen startede med en LA2**, som blev vundet af Sofie Jessen på Cor med nul fejl i tiden 41,71 sek.

Robin Grauff Jacobsen på Handybeat var hurtigst gennem en fejlfri omspringning i tiden 30,88 sek. i MB1* og vandt klassen.

I MB2** var det Gitte Dahl på Conan, der med nul fejl i omspringningen i tiden 23,95 sek. vandt klassen.

Ekvipagen fortsatte sejrsgangen i dagens sidste klasse, MA1*, hvor de med en fejlfri omspringning i tiden 35,60 sek. sikrede sig andenpladsen i klassen. Efter en fejlfri omspringning i tiden 35,15 sek. gik sejren til Anne Sofie Struckmann Danielsen på Chico’s Girl, mens tredjepladsen gik til Kirstin Skjoldshøj på Rebbølgårds Chanel med nul fejl i omspringningen i tiden 36,11 sek.

Ridehesten.com har talt med Anne Sofie Struckmann Danielsen, som fortalte:

- Chicos Girl, som er 8 år har jeg redet i et par måneder. Og hun er tidligere kåret bronze hoppe. Hun er en meget fremadgående hoppe, men eftersom jeg har fået en Miklem trense på hende er hun blevet mere ridelig.
På banen var hun suverænt springende, men stadig i hovederunden blev jeg nød til at bruge mine vendinger til at få hende lidt på plads, og eftersom det var en metode B3 havde jeg jo 45 sekunder til at få hende til at slappe af, og dem fik jeg næsten brugt alle sammen. Og da jeg så red min omspringning kunne jeg ride mere med hende og ellers bare vente lidt.  

Se flere resultater HER, læs om fredagens resultater HER og lørdagens HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen