Søren til start i Falsterbo Derby

15-07-2017 07:49

Britt Carlsen

Det bliver igen i dag en travl dag ved Falsterbo Horse Show med flere danskere i aktion, bl.a. er det tid for det traditionsrige derby på springbanen, og så er der Grand Prix i FEI Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Ci Ci Senjor Ask skal starte i Falsterbo Derby.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen i dag starter på dressurbanen med finale i championatet for 7-års heste. Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov er til start midt i feltet.
Den 5* CDIO (Nations Cup) åbner med Grand Prix i dag fra kl. 11.30, her har Danmark hold med bestående af Karin Nissen/Eno, Allan Grøn/Wasabi og Malene Kohlschmidt Ebbesen/Mia. Dagen slutter på dressurbanen med en Grand Prix kür, hvor Helene Melsen er til start med Aston Martin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På springstadion samler interessen sig om Falsterbo Derby - det traditionsrige derby, hvor rytterne skal springe 19 forhindringer, springe ud af banen og ride ned af en stor banket og springe gennem Pulvermangraven blandt mange andre specielle forhindringer. Derbyet blev redet første gang i 1969 og dengang vundet af den nuværende præsident for Falsterbo Horse Show Jan-Olof Wannius. Thomas Velin sejrede i derbyet i 2007 med Grim St. Claire, og i dag er det Søren Møller Rohde og avlshingsten Ci Ci Senjor Ask som skal forsøge sig med derbybanen. Klassen har 14 starter og blandt dem flere derbyspecialister som Tysklands Andre Thieme, der har vundet Hamburg Springderby. 

Følg med her på sitet og på arrangørens hjemmeside HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner