Spændende følauktion

15-09-2020 18:00

Hannah Duelund Liltoft

Så er Hesteavlerne igen klar med en spændende auktion over dressur- og springføl. Auktionen gennemføres i nært samarbejde med Campen Auktioner og er bl.a. speciel, ved at det er salærfrit for køber

Copyright Ridehesten.com
Lajgårdens Musica Marc Cain/Landor S foto: privat

Så er Hesteavlerne igen klar med en spændende auktion over dressur- og springføl.

Auktionen gennemføres i nært samarbejde med Campen Auktioner og er bl.a. speciel, ved at det er salærfrit for køber. Dette udspil, sammen med de mange prægtige føl, gør at auktionen bliver ekstra attraktiv for de mange bydere i ind- og udland.

Følkollektionen
dressursiden repræsenteres der føl efter b.la. D`Avie, Fahrenheit, Danone I, Finest, BH Zackery, BH Kingston, Vitalis, Millenium mfl. På springsiden er der afkom efter b.la. Todt un Prince, Hardrock Z, I`m Special de Muze, Bøgegårdens Zidane, Carrera VDL, Jewel Ask m.fl. Udover de mange nye føl vil der også være 3 gengangere fra Unique Foal auktionen.
Auktionerne bliver holdt som to separate auktioner der afsluttes torsdag d. 17 sept., dog med en times mellemrum. Dressurføllene afsluttes kl. 19.15 og springføllene kl. 20.15.
Der vil være mulighed for eftersyn efter aftale med Charlotte Schreiber. Henvendelse til horses@campenauktioner eller på tlf. +45 23 39 95 96

Copyright Ridehesten.com
Taarupga°rds Twister e. Todt un Prince/Calido I Foto: Privat

Info

Du kan tilmelde din hest allerede nu ved henvendelse til horses@campenauktioner eller kontakt Charlotte Schreiber på +45 23 39 95 96 og få en uforpligtigende snak. "I processen med skabelsen af Unique Foal auktionen og Hesteavlernes Følauktioner, har der været mange henvendelser fra folk der har spurgt "hvornår laver i en auktion over vore 1 og 2 års heste", så det afprøver vi nu, slutter Charlotte Schreiber.
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing