Spændende samarbejde for Scandinavia Jumping Tour

21-05-2021 11:47

Teamet bag Scandinavia Jumping Tour har lavet et samarbejde med Sportsrideklubben, således at der i uge 25 og 26 står springning på programmet i Bernstorffsparken, hvor stævnet vil byde på klasser for både ponyer og heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I dagene fra den 25. - 27. juni skulle der egentlig have været et almindeligt B-stævne i springning for heste med tredje runde af Walber cup i Bernstorffsparken. Nu har Scandinavia Jumping Tour indgået et samarbejde med Sportsrideklubben og planerne er derfor lavet lidt om.

Det betyder at der fra den 24. - 26. juni vil være B-stævne med C-klasser for hest, hvor der om fredagen vil være en  S* klasse og lørdag vil 3. runde af Walber Cup blive afviklet. Herefter indtager ponyerne den 27. - 28. juni den flotte græsebane, hvor der vil være springklasser fra LB og op til MA. 

Scandinavia Jumping Tour-stævnet havde sidste år præmiere i Odense Congress Center i uge 7 og det var også planlagt at det skulle finde sted i år, men det satte COVID-19 en stopper for. Arrangørerne bag ”Scandinavia Jumping Tour”, Dorthe Ketterle, Thomas Dresler, Kim Ponsaing og Allan Neergaard har derfor spurgt Sportsrideklubben med Jakob Let i spidsen, om de skulle prøve lave et fedt stævne en årrække inde i København.

– Vi kender jo alle Bernstorffsparken og når bøgen er sprunget ud, rosévinen er kold og champagne propperne springer, så er det jo det mest ideelle sted holde ridestævne, fortæller Dorthe Ketterle. Håbet er samtidig at en masse svenske og norske ryttere også vil lægge vejen forbi stævnet. 

Det er forventningen for arrangørerne, at der kan købes gourmet mad, lækre frokost retter, kaffe og kager og at der vil fredag aften være champagnebar. 

Copyright Ridehesten.com
Det bliver Bernstorffsparken som lægger græs til det kommende stævne. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen