Spændende springning i Slagelse

07-11-2015 22:05

Slagelse Rideklub bød i dag velkommen til deres distriktstævne i springning, hvor ridehuset i dag tilhørte ponyerne som red fejfrit og stærkt

Copyright Ridehesten.com
Marie Ida Hocke på Spangbo's Malta

Med 250 starter i dag var der ponyer alle vegne på Slagelse Rideklub. Det betød at der skulle rides fejlfrit og ikke mindst stærkt for at blande sig i placeringerne. 

Tre ekvipager udmærkede sig specielt ved dagens stævne, da de ikke kun nøjedes med at vinde en enkelt klasse. I LB2** for kat. II og III ponyer stak Marie Ida Hocke på Spangbo's Malta afsted med førstepladsen efter en nulrunde i tiden 17,36 sekunder. Det henviste Karoline Sloth Kjær på Bjerregårds Qlimax til andenpladsen med en tid på 18,19 sekunder, bare et mulehår foran tredjepladsen. Som nummer tre i tiden 18,20 sekunder blev det Olivia Hundborg Dresler på Funny's Fanyasia. Marie Ida Hocke på Spangbo's Malta formåede også at vinde LA1* efter endnu en fejlfri runde, denne gang i tiden 21,12 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Freja Fredslund på Romeo's Hirse

En anden rytter som også formåede at sætte sig på placeringerne var Freja Fredslund. Med Romeo's Hirse red ekvipagen ind over mål i tiden 17,83 sekunder i LB2** for kat. I ponyer. Det var nok til at vinde klassen og henvise Vicky Nielsen på Sindy til andenpladsen med en tid på 18,33 sekunder, mens at Frederikke Ølsted Pedersen på AC- Faro Kaiser Af Engvang red sig ind på tredjepladsen i tiden 19,09 sekunder. Udover det vandt Freja også LB1* på Romeo's Hirse, hvor Vicky Nielsen også indtog andenpladsen på Sindy.

Copyright Ridehesten.com
Jannik Gobert Lorentzen på Gribvads Leading Silver

Jannik Gobert Lorentzen formåede at vinde LA2** for alle kategorierne. Først vandt han på kat. II ponyen, Gribvads Leading Silver efter en meget hurtig og fejlfri runde med en tid på 20,59 sekunder, hvor Rikke Friis på Egehøjs Safir blev nummer to og Camille Emilia Gotterup Heissel på Klintholms Sir Chuck blev nummer tre. Herefter vandt han også kat. I ponyernes klasse, på Play Misty For Me med endnu en fejlfri runde, denne gang i tiden 20,99 sekunder. Her placerede Tanja Edvardsen på Free Lee sig som nummer to, mens at Sascha Dorph Hansen på Bonzjouk blev nummer tre. 

Udover afholdelsen af stævnet, havde rideklubben og besøg af Dansk Rideforbund, som kunne meddele klubben om at de havde fået en sikkerhedscertificering, som betyder at Slagelse har styr på sikkerheden.

Se resultater HER 

Ridehestens fotograf var til stede under dagens stævne. Se billederne på Ridehesten.com i næste uge!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen