Springhest blev dyrest på Forårsauktionen

19-03-2016 19:28

På Dansk Hesteforsikrings Forårsauktion blev der lørdag omsat heste for i alt 3.460.000 kr. Auktionens dyreste hest blev en springhoppe

Dansk Varmblods veloplagte auktionarius Casper Cassøe styrede slagets gang, der startede med den nykårede hingst Sandagergårds Faustino e. Fürstenball/Sam-Sam præsenteret af Hans-Jørgen Hoeck. Forud for auktionen havde auktionsvalget oplevet enorm interesse for denne smukke hingst, og inden længe lød hammerslaget på halvanden million kroner. Det kunne have været en ny prisrekord for en 3-års hingst på Forårsauktionen, men sælgerne var ikke parate til at slippe deres opdræt for denne pris.

– Vi var klar over, at der skulle et meget højt bud til, og buddet var desværre ikke højt nok i dag. Det er en af de chancer, som både sælger og auktionsudvalg må tage, udtalte formand for auktionsudvalget, Ulrik Kristensen.

Aftenens dyreste hest blev den 7-årige springhoppe Volstrups Caroline e. Churchill/Corlando. Igen var der tale om en hest, der havde været meget efterspørgsel på. For hammerslagspris på 850.000 kr. gik hesten til Jan List Christensen. Den 7-årige springhoppe Ugly Betty e. Upgrade/Aston blev solgt for 200.000 kr. til Aino Moos Horses. Dyreste dressurhest blev Thybo’s Laban e. L’Espoir/Michellino, der indhentede 220.000 kr.

Ponyspringrytter Anders Hoeck må formodes at være auktionens yngste køber. Trods stor travlhed med at hjælpe sin far, Hans-Jørgen Hoeck, med at fremvise heste kunne Anders lige nå at løbe ind i hallen og købe den super ridelige hoppe Bøgelys Latina e. Crelido/Lavall I for 140.000 kr.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen