Springhingsten Embassy II pensioneres fra sporten

07-11-2019 11:35

Annika Knudsen Lorentsen

Hans-Dieter Drehers tophingst, den 18-årige Embassy II, pensioneres fra sporten efter en utal af præstioner på allerhøjeste niveau

Copyright Ridehesten.com

I en alder af 18 år bliver springhingsten Embassy II e. Escudo I/Silvio I pensioneret af sin rytter Hans-Dieter Dreher, oplyser World of Showjumping.

Hingsten har vundet et utal af store klasser med Hans-Dieter i sadlen, heriblandt World Cup i Leipzig og World Cup i Stuttgart, samt flere sejre i Grand Prix-klasser på 4- og 5* niveau ved stævner som CSIO5* Nations Cup i Aachen og CSIO5* Nations Cup i Rotterdam. Senest har ekvipagen været til start i Villack i Østrig ved CSI5* i en 155 cm klasse, hvor de blev placeret som nr. 12. I alt har ekvipagen vundet 1.08 millioner euro, så det må siges at være en succesfuld karriere. 

Hingsten pensioneres i forbindelse med Stuttgart Masters ved World Cup-stævnet i Stuttgart (Tyskland) søndag den 17. november, hvor der vil afholdes en ceremoni til ære for den succesfulde springhest. 

– Dagen for hans pension bliver meget trist for mig, men på den anden side en dejlig dag, da jeg kan sende Embassy rask og glad afsted til pensionisttilværelsen. Alle ved hvor meget Embassy har betydet for mig, og jeg elsker virkelig den hest, fortæller Hans-Dieter Dreher og fortsætter:

– Efter pensionsceremonien vil Embassy flytte hjem til sine ejere, hvor han vil blive brugt i avlen og også fortsat blive redet. Embassy er en hest der elsker at arbejde, og vil derfor ikke være glad for bare at gå rundt på marken. Jeg ønsker ham den bedste pension og jeg er så taknemmelig for at have haft ham som min partner i så lang tid. 

Se alle Embassys internatioanle resultater her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen