Springholdet med godt udgangspunkt

20-08-2019 21:20

Britt Carlsen

Landstræner Bo K. Møller kunne se til, at "hans" ryttere og ikke mindst deres heste, ser ud til at være i topform forud for EM i Rotterdam ved dagens træning, og samtlige paraheste er gennem vettjek uden problemer

I morgen onsdag går det løs for springrytterne ved Longines FEI EM i Rotterdam, hvor første konkurrence, tidsspringningen begynder kl. 14. Det danske hold har trukket startnummer 11, og da der også er ryttere, som starter individuelt, skal Søren Møller Rohde på banen med startnummer 14. Det giver ham mulighed for at se et par af konkurrenterne ride banen, inden han selv skal i aktion. 

– De så friske ud alle, og de er motiverede for at gøre en god indsats, fortæller Bo K. Møller, efter rytterne i dag har haft mulighed for at træne på springstadion. Bo har sammensat holdet så Søren Møller Rohde / Todt Un Prince Ask starter først, derefter Kim Kristensen / Albert-K og Nikolaj Hein Ruus / Cadillac, mens det er Andreas Schou / A-Girl, der er sidst på banen.
Thomas Sandgaard og Amarone er reserve, og de kan deltage i nogle internationale springklasser, som afvikles sideløbende med EM. I de klasser har flere af de øvrige danske springryttere på holdet også heste med. 

Se resultater og startlister HER

Copyright Ridehesten.com
Paralandsholdet med hjælpere, holdleder og landstræner er klar til EM, der for deres vedkommende starter onsdag. Foto: Svend Aage Madsen

De danske paraheste gik glat gennem vettjek i dag, og rytterne er klar til første start i morgen onsdag. Vi har to ryttere til start i grad 3: Caroline Cecilie Nielsen og Tobias Thorning Jørgensen samt to ryttere til start i grad 5: Camilla Christensen og Line Thorning Jørgensen. Det er kun grad 3-rytterne, der skal i konkurrence onsdag.  Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill starter kl. 15.24, som nr. fire i klassen, mens Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff er først efter pausen kl. 16.08.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald