Springrytter død i ulykke

02-05-2023 10:54

Annika Knudsen Lorentsen

Den unge amerikanske rytter, Hannah Serfass, døde i søndags i forbindelse med en rideulykke ved et stævne i Florida

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 15-årige juniorrytter Hannah Serfass døde søndag den 30. april i en ulykke i forbindelse med et stævne i Florida. Her red hun den 12-årige vallak Quaxx 2 i en konkurrence ved Venice Hunter Jumper Spring Concours, hvor hesten snublede og roterede i faldet. Ifølge flere medier skete faldet ikke i forbindelse med en forhindring. 

Paramedicinerne reagerede øjeblikkeligt, og den unge rytter blev fragtet til hospitalet, hvor hun desværre blev erklæret død. I en erklæring fra US Equestrian Federation står følgende:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hannah var en meget talentfuld ung rytter, som trænede sammen med Robin Swinderman. Hun var kendt for sin passion for heste, sin naturlige evner og sin arbejdsmoral. Forbundet tager enhver ulykke meget alvorligt og vil gennemgå ulykken grundigt for at finde ud af, hvad vi kan gøre for at minimere risikoen og øge sikkerheden indenfor ridesport.

På de sociale medier mindes den unge amerikanske rytter lige nu, hvor mange med relation til ridesporten deler billeder under hashtagget #rideforhannah. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing