Stall Melbys Easter Tour

11-04-2014 06:49

I dag går starten på B-stævnet Stall Melbys Easter Tour hos Stall Melby i Hirtshals med masser af spændende klasser for både heste og ponyer

Copyright Ridehesten.com

Der bydes på masser af springning, når Stall Melby i Hirtshals i dag slår dørene op for første stævnedag ved det store Stall Melby Easter Tour med klasser for både pony og hest.

Stævnet starter i dag, og klasserne fortsætter lørdag og søndag, inden stævnet rundes af mandag med finaler i både Small og Big Tour for pony, Bronze og Silver Tour for hest, Kingsland Oslo Horse Show Gold Tour Finale - Grand Prix, samt finaler for de fem- og seksårige springheste.

Så bliver der nogle dages stævnepause, hvorefter stævnet starter op igen torsdag formiddag for at fortsætte med klasser for ponyer og heste indtil søndag eftermiddag. Søndag den 20. er finaledag for både ponyer og heste, samt finaler i unghesteturen for de 5- og 5-års heste.

Der er garanti for masser af god sport og hyggeligt samværd på Stall Melby, der har til huse ved Horne nær Hirtshals. Stall Melby drives af den norske landsholdsrytter Kevin Melby, der har opnået flere medaljer som ungrytter og fortsat karrieren som seniorrytter med succes både nationalt og internationalt. Han valgte at blive professionel og har arbejdet som springtræner bl.a. i Bergen Rideklubb. I 2003 valgte Kevin og hans hustru Christel Løjbjergård at flytte til Danmark, men han træner fortsat rytterne i Bergen Rideklubb i tilgift med de ryttere, som rider hos ham i Danmark. 

Stall Melby

Start- og resultatlister 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen