Stein Endresen testede ungheste

09-03-2013 12:38

Maja Golles

DV's Hingstekåring | Den norske topspringrytter Stein Endresen har i år overtaget rollen som testrytter i Katrinelund Unghestechampionatet for springheste, og i dag testede han den første gruppe af unge heste

Copyright Ridehesten.com
Stein Endresen og Dublé.

Den danske berider Johnny Hansen har i en årrække været testrytter for de unge springheste i Unghestechampionatet. Med årene er han blevet en hel institution ved hingstekåringen, og hans kommentering under afprøvningerne er blevet højt værdsat af publikum. Det var derfor et par store sko (ridestøvler) den norske landsholdsrytter Stein Endresen skulle udfylde, da han i dag testede den første gruppe af springheste i Katrinelund Unghestechampionatet.

Stein Endresen er godt kendt med danske springheste, da han i en årrække har redet Katrinelunds springhingste, bl.a. Crelido og Nimble, og nordmanden så da også ud til at befinde sig godt på DV-hestene, og han fik taget hul på opgaven som testrytter på flot facon.

Dagens topscore blev kat. nr. 372, hoppen Dublé e. Diamant de Semilly / Equest Carnute fra Carsten Carstensen i Rødekro, som af Stein Endresen fik 9 for både teknik og kapacitet og blev rost for sin flotte ridelighed, balance og store forsigtighed.

I morgen skal Stein Endresen teste den sidste gruppe af springheste, og herefter falder afgørelsen i Katrinelund Unghestechampionat 2013.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing