Succesfuld stævnedebut for Kittel og Fiontini

17-08-2021 20:20

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var Patrik Kittel og Fiontini til start ved et 3-stjernet internationalt stævne i Tyskland, og det blev en flot debut for den nye ekvipage, som blev nr. 5 i Grand Prix og nr. 2 i Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel og Fiontini. Foto: Helgstrand Dressage

Ved det internationale stævne i Donaueschingen i Tyskland denne weekend havde svenske Patrik Kittel stævnedebut med Dansk Varmblodshoppen Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov (opdr. Henrik Hansen), som han rider for Helgstrand Dressage. Fiontini har tidligere gået med først Severo Jurado Lopez og siden Andreas Helgstrand, som begge har redet hende i Grand Prix-klasser. 

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Nu er det så den svenske toprytter der har fået æren af at ride den talentfulde hoppe, og de fik da også en fin start på stævnerne. Først red de Grand Prix til 71,652% og opnåede en femteplads, mens det i søndags blev til hele 76,085% og en andenplads i Grand Prix Special.

– Tak for at stole på mig med alle dine fantastiske heste, skriver Patrik Kittel i et Instagram, hvor han udtrykker sin glæde over Grand Prix Special-resultatet og samarbejdet med Helgstrand Dressage. Se opslaget nedenfor.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen