Succesfuld weekend for Anne Sofie

01-10-2023 19:10

Anne Sofie Aaen havde taget førertrøjen på i dag og sikrede sig flere sejre til landsstævnet i Solrød Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Aaen og Fürsten-Flame. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet i Solrød Rideklub blev i dag lukket af med en Grand Prix Special-klasse. Anne Sofie Aaen og Fürsten-Flame e. Fürstenball/ Weltmeyer gentog succesen fra i går og sejrede endnu engang. Ekvipagen red til 71,601%, og det sikrede dem dermed en sejr dagens sidste klasse. Klassens sidste rytter, Lone Madsen, blev med Heslegård’s Rosmarin e. Heslegård’s Rubin/ Heslegård’s Louis (opdr. Heslegård Stutteri) placeret som nr. 2. De opnåede en score på 69,118%, dog var der tæt løb om andenpladsen i klassen.

Copyright Ridehesten.com
Lone Madsen og Heslegård's Rosmarin. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Anne Sofie Aaen og Dandy Hit e. Dante Weltino/ Sandro Hit blev også vindere af MA2-klassen i dag. Ridtet på 71,228 % sikrede dem sejren i klassen, og de holdt derfor niveauet fra i går, hvor de også blev placeret i MA1-klassen. På andenpladsen blev det Charlotte Heering i sadlen på Idool D e. Jazz/ Ferro, der red til 69,430%.

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Aaen og Dandy Hit. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I MB2-klassen blev det atter til en sejr for Carina Nevermann Torup og Lennon e. Londontime/ Dancier, da parret for tredje gang i denne weekend red sig op i de høje procenter. Ekvipagen blev bedømt til 75,658%, og det blev dermed deres tredje sejr i denne weekend. Joachim Chr. Thomsen og Atterupgaards D’Amour e. San Amour/ Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard) indtog andenpladsen med 71,667%, og de havde ligeledes en tur på sejrsskamlen i fredagens MB0, hvor de blev placeret som nr. 3. Placeret som nr. 3 blev Michael Frede Sinding og Hufflepuff Firfod e. Sezuan/ Michellino (opdr. Morten Plenborg), som red til 71,141%.

Stævnets resultater.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen