Succesfuldt åbent hus på Kirstineholm

03-10-2016 09:31

Emma Skov

Fredag den 30. september blev der i forbindelse med åbningen af to nye butikker, FARAO og House of Vintage, på Kirstineholm afholdt åbent hus arrangement med Severo Jurado Lopez clinic og foredrag om embryo transfer med Helene Brassøe

Copyright Ridehesten.com
Hanne Ejlersgaard, der står i spidsen for House of Vintage sammen med Severo Jurado Lopez

Fredag den 30. september afholdte Kirstineholm åbent hus i forbindelse med åbningen af de to nye butikker FARAO & House of Vintage, som bl.a. byder på smukke smykker, malerier samt brugt kvalitetsrideudstyr og –tøj.  I den anledning havde man inviteret OL-rytter Severo Jurado Lopez til at holde dressur-clinic for alle interesserede. 

Mange mennesker var mødt spændte op i den nydelige ridehal for at følge Severos mange gode tips og tricks der blev delt ud af under undervisning af tre dygtige ryttere, der hver især havde medbragt heste på forskellige niveauer. Dette var med til at nå ud til flere af de fremmødte ryttere, samtidig med at der blev lagt vægt på de daglige træningssituationer. Som tilskuer kunne man nyde en af verdens bedste ryttere dele ud af sin mangeårige erfaring, der var også plads til spørgsmål under træningen så man kunne komme af med alle sine spekulationer.

Efterfølgende afholdte hestedyrlæge Helene Brassøe foredrag om Embryo transfer på Højgård Hesteklinik, der har åbnet en afdeling på Kirstineholm. Under foredraget blev der budt på kaffe og kage til de interesserede deltagere, hvilket var meget populært den kolde aften.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen