Svensk toprytter på plads hos Schou

15-06-2018 14:16

Peder Fredricson har fire heste med til det store DM-stævne. Hans tophest kom på banen efter lang pause, og Fredricson kan lide at ride på Tågerup

Copyright Ridehesten.com
Catch Me Not og Peder Fredricson endte på en 11. plads i MA2*. Foto: Absolute Horses

– Jeg var her til et stævne for nogle år siden og syntes, det var et godt sted at ride. Sådan begrunder den svenske toprytter Peder Fredricson, at han har valgt at stille op til det store DM-stævne i ridebanespringning hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted ved Kolding.

– Her er fine faciliteter, der er en god stemning, og man bliver godt set som rytter. Derfor har jeg valgt, at det er her, jeg skal starte min OL-hest op igen, lyder det fra den 46-årige svensker.

Hesten er H & M All In, som han fik sølvmedalje på ved OL i Rio de Janeiro i 2016. I fjor blev det til guld ved EM på hjemmebane i Göteborg. Siden december har den holdt pause med halthed, men nu er den i gang igen. Det blev til en fejlfri runde i tiden 69.98 i en LA2* med spring på 120 cm for H & M All In. Det rakte ikke til en placering, men det var heller ikke det, det drejede sig om.

Hos Absolute Horses er man glad for at se Peder Fredricson på Tågerup. – Det er da en cadeau til os, at han vælger netop vores bane til at sætte sin tophest i gang, siger Andreas Schou fra Absolute Horses. Han har været her før, og han er en utroligt dygtig rytter, som det er en fornøjelse af se.

Peder Fredricson kan som svensker selvfølgelig ikke deltage i mesterskabsklasserne ved det danske stævne, men han har taget fire heste med, som han rider i forskellige klasser.

Udover H&M All In startede han Sienna I LA2* – også fejlfri i tiden 68.36. Desuden red han MA2* – 140 cm – på H & M Zaloubet og Catch Me Not. Han var fejlfri på begge i tiderne i 0,29 og 30,64 i omspringningen. Det rakte til henholdsvis en 5. og en 11. plads.

Lørdag starter han på både H & M All In og Sienna i MB2* på 130 cm.

Se start og resultatlister HER

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson vandt guld ved EM i Göteborg, denne weekend kan man nyde at se den internationale toprytter til stævne hos Absolute Horses.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen