Svenske Fredricson fortsat i toppen af verdensranglisten

06-11-2021 17:03

Annika Knudsen Lorentsen

Med omkring 200 point mere end nummer 2, er det fortsat svenske Peder Fredricson, der topper verdensranglisten i springning, efter et særdeles succesfuldt år med mange topplaceringer og flere mesterskabsmedaljer ved henholdsvis OL og EM

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson ved OL i Tokyo. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Svenske Peder Fredricson har i årevis været et anerkendt navn i springsporten og leveret det ene topresultat efter det andet. 2021 må dog være blandt de mest succesfulde år for den svenske toprytter, for her er det blevet til medaljer ved både OL og EM individuelt, ligesom han var på det guldvindende hold ved OL. 

Det har også medvirket til, at Peder Fredricson har indtaget førstepladsen på FEI's verdensrangliste i springning, en placering han fortsat har efter den seneste opgørelse, som tæller resultater til og med den 31. oktober.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen er ligeledes fortsat Daniel Deusser, som før Fredricson, besad førstepladsen. Tredjepladsen derimod er indtaget af en ny rytter, og her er det ligeledes en svensker. Henrik von Eckermann er ved den nye opgørelse rykket fra placering nr. 8 til en flot tredjeplads. 

Bedste dansker på verdensranglisten i springning er fortsat Andreas Schou, som dog rykker fra en 89. plads til en 108. plads. 

Se hele verdensranglisten HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen