Svenskerne er klar til senior-EM

22-07-2011 07:49

Signe Wiese

Det svenske rideforbund har offentliggjort navnene på de ryttere, der skal repræsentere Sverige ved EM i dressur i Rotterdam i midten af august
Copyright Ridehesten.com
Veteranen Tinne Vilhelmson Silfven og Favourit er en af de ekvipager, der skal repræsentere Sverige ved det kommende EM i dressur for seniorryttere. (Foto: Ridehesten.com)

De seneste store internationale stævner i Falsterbo og Aachen har bl.a. kunne give en idé om de svenske ekviapger nuværende form og niveau, og på den baggrund har Bo Jenå og Kyra Kyrklund sammen udtaget følgende fire ekvipager: Patrik Kittel - Scandic e. Solos Carex/Amiral Tinne Vilhelmson Silfven - Favourit e. Fidermark/Worldchamp Cecilia Dorselius - Lennox e. Laurentianer/Florestan Rose Mathisen - Bocelli e. Blue Hors Don Schufro/Bernstein Danske hingste har ganske stor indflydelse på det svenske hold, med Solos Carex-sønnen Scandic og med den svenske varmblods-vallak Bocelli e. Blue Hors Don Shufro og med Bernstein som morfar. Det svenske rideforbund vurdere at holdet har gode chancer for en god placering ved EM og dermed også kunne sikre sig billet til det kommende OL i London. Kilde: Hästmagasinet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen