Sydjyske Mesterskaber afholdt i Tinglev

27-09-2017 07:51

Camilla Tiefensee Schrøder

I weekenden var Tinglev Rideklub vært for hele otte sydjyske mesterskaber i ridebanespringning, som blev afholdt med en hyggelig stemning, selvom de var nødt til at rykke stævnet indendøre på grund af vejret

Copyright Ridehesten.com
Tre Sydjyske Mestre i ridebanespringning med vinderdækkener og sløjfer: Juniorrytter Michelle Krygermeier på Rocazino fra Billund Sportsrideklub, Young-rider Claus Hundebøl på Linette fra Tinglev Rideklub og seniorrytter Hans Ove Skov på Brasilia S. fra Gråsten Rideklub. Foto: Privatfoto, Tinglev Rideklub
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tinglev Rideklub afviklede i weekenden otte sydjyske mesterskaber i ridebanespringning: to holdspringninger for hhv. pony og hest, seks i individuelle mesterskaber for kat. III-, II- og I-ponyer samt mesterskab for juniorer, young-rider og seniorer. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse sammen med stævnets resultater.

– Pga. en usædvanlig stor mængde nedbør i tiden op til stævnet, besluttede rideklubben at afholde mesterskaberne indendørs i ridehallerne af sikkerhedsmæssige årsager. Da mesterskaberne normalt afholdes som et af årets sidste udendørsstævner var det en svær men rigtig beslutning.

– Og så knoklede klubbens mange frivillige ellers igennem for at gøre mesterskaberne så gode og festlige som muligt, alt imens der hele tiden var en rigtig hyggelig stemning, lyder meldingen fra Tinglev, som i år glædede sig over et succesfuldt mesterskabsstævne med mange tilfredse ryttere efter flere år med meget få tilmeldinger til sønderjyske rideklubbers springstævner.

Formanden for De sydjyske Rideklubber, Tina Ann Thomsen fra Esbjerg var begejstret:

– Det er mit første besøg i Tinglev, men kan jeg ’advare’ rideklubben om, det er bestemt ikke mit sidste. Sikke mange skønne mennesker. Det har været en ren fornøjelse at tilbringe weekenden her. Så gør det ikke så meget, at man bliver smurt ind i hestesavl ved overrækkelse af præmier, har ondt i fødderne af at stå meget op, og bliver helt udmattet efter at have heppet på samtlige ryttere i alle mesterskaberne, udtaler Tina Ann Thomsen.

Resultater: Sydjysk Mesterskab 2017

Hold-springning

Ponyer:

Guld: Rebelsig Sportsrideklub (Filippa Sand Ibsen/ Cativo, Sofie Pørksen Conradsen/ Springview Little Joker, Mads-Emil Sandgaard Mørup/ Scarletts Footsteps og Mathilde Riisager Seggert/ Legacorry)

Sølv: Kongeå Rideklub (Sofie Hansen/ Nørlunds Lady Rihanna, Line Josefsen Iversen/ Solvangs Prinsesse Dina, Sofie Aagaard Buur-Thomsen/ Bakkegårdens Malov og Emma Jordt Aarhus/ Rosenlunds Vinca)

Heste:

Guld: Gråsten Rideklub (Mads Karkov/ Møgelmosegårds Lavett, Christina T. Møller/ Acorado II, Trine Clausen/ Epona By Luck og Hans Ove Skov/ Brasilia S)

Nyheden fortsætter efter annoncen

Individuelt

Ponyer, Kat. III:

Guld: Sofia Zornig Sylvestersen på Irish Pleasure, Rebelsig Sportsrideklub
Sølv: Emma Larsen Emanuelsen på Prins, Revsø og Omegns Rideklub

Ponyer, Kat. II:

Guld: Sofie Pørksen Conradsen på Springview Little Joker, Rebelsig Sportsrideklub
Sølv: Jessica Breindal Oechsler på TF Soft Eyez, Sønderskov Rideklub
Bronze: Rie Ahrends Nissen på Mølgaards Tiffany, Sønderskov Rideklub

Ponyer, Kat. I:

Guld: Victoria Hjort-Madsen på Nørlunds Penny, Tolstedgaard Springcenter
Sølv: Caroline Helleskov Helleskov Jørgensen på Dalbæks Always Fireball, Billund Sportsrideklub
Bronze: Emilie Bækgaard på Ballycullen Lass, Rebelsig Sportsrideklub

Heste, Junior:

Guld: Michelle Krygermeier på Rocazino, Billund Sportsrideklub
Sølv: Caroline Schütt Schultz på Lillestaruphøjs Cassiopeia, Gråsten Rideklub

Heste, Young-rider:

Guld: Claus Hundebøl på Linette, Tinglev Rideklub
Sølv: Line Hansen på Doris Day 1, Sydjysk Horse Show

Heste, Senior:

Guld: Hans Ove Skov på Brasilia S, Gråsten Rideklub
Sølv: Maria Mols Jakobsen på El-Paso, Tinglev Rideklub
Bronze: Trine Clausen på Storlunds Ca Net, Gråsten Rideklub

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen