Danmarks Cup for ponyer på Kallehavegaard

09-09-2016 16:01

Fredag blev 1. afdeling af ponyernes Danmarks Cup afviklet på Kallehavegaard Rideklub, og det blev til masser af skøn ponyspringning i de otte klasser

Copyright Ridehesten.com

Lørdag afvikles 2. afdeling af Danmarks Cup hos Kallehavegaard Rideklub, og herefter går de sammenlagt 20 bedste i hver af de otte cup-klasser videre søndagens finale. Publikum er meget velkomne til at komme forbi Kallehavegaard til en weekend i springningens tegn.

Ponyekvipagerne var virkelig i hopla i Randers fredag, hvor sensommer-solen strålede ned over konkurrencebanen. I kat. III-ekvipagernes LB2* kom 18 af de 23 startende ekvipager gennem banen, mens 9 af de 24 startende kat. II-ekvipager var fejlfri i deres LB2*, og 3 af de 16 startende kat. I-ekvipager kom gennem banen uden fejl i deres LB2*.

I LA2* var der 12 kat. III-ekvipager til start, og her kom 8 gennem banen uden fejl. 19 af de 34 startende kat. II-ekvipager var fejlfrie, mens 14 af de 41 kat. I-ekvipager var uden fejl.

I MB2* er det kun kat. II- og kat. I-ekvipager, der stiller op. 22 kat. II-ekvipager var på banen, og her kom 11 gennem klassen uden fejl, mens 4 af de 17 startende kat. I-ekvipager var fejlfrie.

Se start- og resultatlister HER.

/DRF.

Info

Danmark til PL

De Paralympiske Lege i Rio afvikles fra 7. til 18. september. I alt er 21 danske atleter udtaget i idrætterne atletik, bordtennis, cykling, ridning, skydning og svømning.

Parasport Danmark står bag den danske deltagelse i samarbejde med forbundets hovedsponsorer: JYSK og Pressalit A/S. Derudover er BESTSELLER officiel paralympisk tøjsponsor for det danske hold, hvilket indebærer, at virksomhedens tøjmærker JACK & JONES og VERO MODA leverer særligt designet PL-tøj til de danske atleter og den danske delegation.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen