Internationalt militarystævne på Kallehavegaard

14-05-2018 08:49

For første gang i 10 år afholdes der internationalt militarystævne i Jylland, og det sker i dagene 18. - 20. maj 2018 i Kallehavegaard Rideklub 

Copyright Ridehesten.com
Tia Lundemose fra Kallehavegaard. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet foregår over tredage med dressur fredag den 18. maj, terrænspringning lørdag den 19. maj og ridebanespringning søndag den 20. maj med efterfølgende præmieoverrækkelse. Der bliver afviklet seks klasser, en CICP2* for ponyer og CNC1', CIC*, CCI*, CIC** samt CCI**for heste.

Desværre er deltager antallet i de internationale klasser præget af de seneste ugers debat på de sociale medier om de tilfælde af herpesvirus, der har været på fyn. De mange danske ridestævner, der er aflyst for at undgå smitteriskok, har fået mange svenske ryttere til at melde fra på grund af "smittefare".

Copyright Ridehesten.com
Aistis Vitkauskas fra Danish Event Riders. Foto: Privat.

For at fylde de ledige pladser ud har Kallehavegaard Rideklub åbnet en national CNC1*. Klasserne vil være på niveau med EM for ponyer, juniorer og youngrider. Det betyder, at forhindringer på terrænbanen vil være fra 110 til 115 cm,  mens springbanen vil være 5 cm højere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Terrænbanerne vil være  på fra 2,6 km til 5,5 km og skal rides i et tempo på mellem 520 og 550 meter pr. minut, og der skal forceres mellem 20 og 30 forhindringer på turen.

Der er gratis adgang for tilskuere alle dage.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Sara Bech fra Thorsø Rideklub. Foto: Privat.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner