Taarupgaards Highfly blev gladeste springhest

12-03-2022 18:59

Annika Knudsen Lorentsen

Den velspringende skimlede hoppe Taarupgaards Highfly blev i dag kåret som den gladeste hest blandt feltet i Unghestechampionatet. Det var testrytter Andreas Schou der udvalgte hende efter en testridning, hvor hun gav et særdeles positivt indtryk

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går da Andreas Schou skulle afprøve Taarupgaards Highfly e. Humberto Ask/ Calypso (opdr. Fam. Espensen v/ Lene Christiansen) var han meget begejstret og positiv overfor hestens mod og lyst til at prøve, og netop derfor blev det netop denne skimle hoppe der modtog prisen som den gladeste hest i Dansk Hesteforsikrings Unghestechampionatet i springning. Om hesten udtalte Andreas i går:

– Det føles nemt, og den giver en følelse, hvor man ikke tænker over, at springene bliver større. Den lytter til alt det jeg beder den op, og selvom rideligheden godt kan være lidt bedre, da den trækker lidt meget på, så tror jeg, at det er en hest, hvor der er virkelig store klasser gemt i. Det virker til, at det er en hest der er i gode hænder, for den er positiv og vil rigtig gerne, fortalte Andreas om Taarupgaards Highfly. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou da han red på Taarupgaards Highfly. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Taarupgaards Highfly er blevet flot fremvist af Espen Christian Espensen, som selvfølgelig var glad for at modtage denne anerkendelse for sit arbejde. 

Generelt var Andreas meget positiv over niveauet blandt hestene, og i videoen nedenfor kan man høre ham fortælle mere om oplevelsen som testrytter.

Copyright Ridehesten.com
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen