Tak for denne gang, Herning

25-08-2013 21:07

Signe Wiese

Seks fantastiske dage med fænomenal sport er slut ved ECCO FEI European Championships i Herning

Sidste fredag aften rykkede lastbiler og gravemaskiner ind på MCH Arena – 8100 gummimåtter og 1300 kubikmeter sand blev fordelt udover FC Midtjyllands fodboldbane, og næste dag var den imponerende ridebane klar til at tage i mod de mange EM-deltagere.

Der er nu fundet nye europamestrer indenfor både springning, dressur og paradressur, og roserne er strømmet ind over det gigantiske arrangement fra alle sider. 61.500 mennesker har besøgt EM-stævnet, 465 heste har været i aktion med 331 ryttere fra 32 nationer. 450 frivillige hjælpere fra hele landet har sørget for at det hele kunne lade sig gøre.

Dansk TV har transmitteret 26 timers TV fra arrangementet, og 15 TV-stationer har sendt fra stævnepladsen.

Der er blevet uddelt 16 sæt medaljer, og hestene har tygget sig igennem mere end 600 bigballer med hø, og 600 bigballer halm.

Allerede nu er lastbilerne og gravemaskiner igen rykket ind på MCH Arena – men denne gang er det for at fjerne ridebanebunden, så FC Midtjylland igen kan komme til at spille fodbold.

Ridehestens EM-redaktion lukker og slukker – og husk at fra på tirsdag kan du se og købe billeder fra EM i Herning her på Ridehesten.com.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen