Test: Ligner du din hest - og omvendt?

25-03-2018 18:59

I et gammelt ordsprog siges det, at en hund ligner sin herre. Nu kan du finde ud af, om det rent faktisk også passer på heste. Ligner du og din hest hinanden?

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

1. Du og din veninde har været i biografen. På vej hjem tager i sammen på Mc Donalds....Hvilken menu bestiller du?
Blomst: En Happy Meal med en lille cola
Stjerne: En Big Mac menu med en stor cola
Hjerte : En salat med kildevand


2. Det er søndag, og du sidder i din have og slapper af. Pludselig begynder naboen at slå græs. Hvordan reagerer du?
Stjerne: Jeg går over til min nabo og skælder hende ud. Hvad ligner det at slå græs på en søndag?
Blomst: Jeg sætter mig over i det fjerneste hjørne af haven og skruer samtidig lidt op for musikken. Vi skal jo alle sammen være her.
Hjerte: Jeg går over til min nabo og spørger om jeg kan give en hjælpende hånd med. Det er trods alt sjovere at være to end at være alene.

3. Det er snart ferie, og dine forældre har bestemt sig til, at i skal på bilferie til Berlin. Hvordan reagerer du?
Blomst: Jeg bliver rigtig glad, for jeg elsker bilferier. Man oplever altid så meget på sådan en tur.
Stjerne: Jeg gider egentlig ikke, men jeg ved at det gør mine forældre glade, så jeg tager med.
Hjerte: Jeg nægter at tage med. Bil ferier er det værste i verden, og jeg kunne bruge tiden meget bedre, hvis jeg blev hjemme.

4. Det er mandag, og du skal i skole. Det er ikke nogen helt almindelig dag, for du skal fremlægge din seneste afleverede fysiskopgave for hele klassen. Hvordan klarer du det?
Hjerte: Jeg går helt kold. Jeg bliver meget nervøs og kan ingenting huske, selvom jeg har øvet mig tusind gange på fremlæggelsen.
Blomst: Det går fantastisk godt. Det er som om, at jeg pludselig tager mig lidt mere sammen, end jeg plejer, og så går det hele meget lettere.
Stjerne: Jeg møder selvfølgelig op, men er det ikke lidt lige meget, hvordan det går? Verden går jo ikke under, bare fordi jeg ikke får topkarakterer i fysik.

5. Du og din familie skal i svømmehallen. Hvordan forløber din dag?
Hjerte: Jeg lægger mig ind i saunaen, og der bliver jeg liggende resten af dagen. Det er fint, at der er et svømmebassin, så længe jeg ikke skal ned i det.
Stjerne: Jeg er en rigtig vandhund, jeg skynder mig ned i svømmebassinet. Der er ikke noget bedre end at lege og svømme i vandet, indtil man bare ikke kan mere.
Blomst: Jeg sidder en halv times tid i boblebadet, og så har jeg fået rigeligt for denne gang. Det store bassin er alt for koldt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

6. Det er lørdag, og du og dine veninder skal til fest. Hvilken make-up lægger du?
Blomst: Det der med make-up er opreklameret. Hvis en fyr synes, jeg er sød, er det nok ikke på grund af min eyeliner.
Hjerte: Min make-up taske er proppet med al det nyeste make-up, så det skal selvfølgelig anvendes. En time efter "operation lækker tøs" er der ikke mange piger til festen, der kan leve op til mig.
Stjerne: Jeg kan godt lide at gå med make-up, men det skal altså være i begrænset mængde. Jeg bruger ti minutter på make-up, og så er jeg klar til en omgang vild fest.

7. Du har lige skiftet skole, og det er den første dag, du er i skole. Nogle af skolens seje tøser kommer over til dig og sviner dig til. Hvordan reagerer du?
Hjerte: Jeg går min vej. Det er simpelthen ikke værd at spilde to minutter på de tøser,
Stjerne: Jeg tager kampen op og giver tilbage af samme skuffe. De skal ikke tro, at de kan komme her og få mig ned med nakken.
Blomst: Jeg henter en af lærerne. Det kan da ikke være rigtigt, at man ikke kan være i fred den første skoledag.

8. Det er fredag. Du har tidlig fri fra skole og har besluttet at tage på shoppingtur med din veninde. Hvad ender du med at købe?
Stjerne: Der er ikke lige noget, der falder i min smag. Det skal virkelig være flot, før jeg gider købe noget. Dt er dumt at smide penge ud af vinduet.
Hjerte: Jeg ender med at tømme alle byens butikker for tøj. Det var godt nok lidt dyrt, men til gengæld er jeg i mægtig godt humør nu.
Blomst: Jeg køber en varm blue og et par slidstærke bukser. Det er rart at have noget tøj, som holder mere end én sæson.
 

Nu er det tid til at se, om du og din hest virkelig ligner hinanden

Flest blomster: Din hest er meget let at have med at gøre. Den er sjældent sur på de andre i stalden, og den kan lukkes på fold med næsten alle. Til gengæld er den svær at fodre på, så den er næsten altid lidt for tynd. Den er let at have med til stævner, for den elsker, når der sker noget nyt, og det er som om, den altid går lidt bedre end til hverdag, når den er til stævne. Den gider dog ikke stå stille, når den skal flettes og strigles før stævne.

Flest hjerter: Din hest er lidt speciel, og man skal helst gøre alting på en bestemt måde. Den er let at lukke på fold med andre, for den tager aldrig kampen op med nogle af de heste, der er længere oppe i hierarkiet. Den vil kun spise foderet, hvis det er blandet på en helt speciel måde. Din hest er ret forkælet og får som regel alverdens fodertilskud. Dens dækkener er udelukkende kendte mærkevarer. Den elsker at blive nusset om og gjort klar til stævner, så længe der ikke er vand indblandet. Din hest er samtidig ret stædig og stort set umulig at læsse. Til stævner er den næsten altid nervøs, og det går aldrig så godt som til hverdag.

Flest stjerner: Din hest er nok den største grovæder i stalden. Og hvis de andre får mad før den, bliver den sur og bider ud efter dem. Det er let at få den til at gøre mange ting, og den bliver sjældent forskrækket. Til gengæld kan den godt blive lidt for doven engang imellem. Den elsker, når der sker noget andet end det sædvanlige, og en tur ved stranden er det bedste, den ved. Når den kommer ind fra fold, har den næsten altid en ny hudafskrabning, for den skal altid lave ballade. Meget af dens udstyr er brugt eller bare meget gammlet, for den ødelægger alligevel alting, når den går på fold.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen