Theresa Rosenkilde overtager Blue Hors Zwobber

28-01-2022 10:01

Christine Krogh Frausing
Skribent

Anders Sjøbeck Hoeck's lånte Blue Hors Zwobber er nu solgt til en ny rytter, der skal ride hendes junior-år på den rutinerede 11-årige hest

Copyright Ridehesten.com
Anders Sjøbeck Hoeck og Blue Hors Zwobber. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 11-årige Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov er nu solgt til juniorrytter, Theresa Rosenkilde. Blue Hors Zwobber har været under Anders Sjøbeck Hoeck siden 2018, hvor de sammen har vundet intet mindre end 7 medaljer ved danske og internationale mesterskaber. 

I år 2021 fik de blandt ander bronze ved DRF-mesterskabet for ungryttere, imens de i 2020 vandt guld ved DRF-mesterskabet for juniorryttere. I 2020 var Anders og Zwobber ligeledes på det guldvindene hold ved DRF-mesterskabet for klubhold, hvor de red en Prix St Georges. 

Copyright Ridehesten.com
Anders Sjøbeck Hoeck og Blue Hors Zwobber. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

– Zwobber har betydet meget for mig, og vi har lært og oplevet meget sammen. Heldigvis er Zwobber kommet til et fantastisk sted hos Theresa Rosenkilde, og jeg håber at Therese og hendes familie får lige så mange fantastiske oplevelser med Zwobber som han har givet mig, skriver Anders på sin instagram. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2019 fik Anders og Zwobber ligeledes en medalje med hjem fra DRF-mesterskabet for junior, da de red sig til en flot sølvmedalje.

Blue Hors Talent

Anders Sjøbeck Hoeck er en del af Blue Hors Talent-programmet, der er designet til at hjælpe unge talentfulde ryttere med at blive endnu dygtigere. I talentprogrammet får man faciliteter i form af coach, træner og ikke mindst talentfulde heste. Blue Hors Zwobber var hesten Anders fik stillet til rådighed fra Blue Hors, og man må sige de to var en succes. 

Copyright Ridehesten.com
Anders Sjøbeck Hoeck og Blue Hors Zwobber. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald