"Tid til både skole, venner og hesten"

01-01-2013 11:21

Maja Golles

Ridning er en tidskrævende hobby, og mange især yngre ryttere må sande, at det kan være svært at balancere både skole, socialliv og ridning. For 14 unge ryttere er løsningen på det problem blevet Oure Kostgymnasiums ridelinje
Copyright Ridehesten.com
Næsten alle elever på Oure Kostgymnasiums ridelinje samlet i parken foran Broholm Slot – kun ridelinjens eneste dreng mangler – han var på ferie, da Ridehesten var forbi. Sammen med pigerne er også exam. berider Henning Sloth-Jepsen (mellem hestene), der varetager dressurundervisningen, samt Max Nørgaard Sørensen (nr. 4 fra højre), der er daglig leder på Broholm Hestecenter, og står for springundervisningen.

For rigtig mange hestefolk i Danmark – særligt de dressurinteresserede – er Broholm Slot og Broholm Hestecenter blevet synonymt med DM i dressur, der er blevet afholdt på banerne i den smukke slotspark siden 2003. Men for 14 gymnasieelever er parken og hestecenteret på det nærmeste blevet deres 2. hjem. De er alle elever på Oure Gymnasiums ridelinje, og de har valgt at satse på både ridning og skole ved at tage på et kostgymnasium, hvor der er skabt en unik mulighed for at kombinere de to ting – og hvor der stadig er tid til at have et socialliv.

Læs om Oure Kostgymnasiums ridelinje i magasinet Ridehestens januarnummer!

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing