Tid til DM i ponydressur

15-08-2018 11:01

Camilla Tiefensee Schrøder

Hovgaard Rideklub er klar til Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur og finalen i Topponyer Stil Cup, som afvikles denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Alexander Helgstrand er til start i kat I-mesterskabet på Røgild's Claire. Her ses han på samme pony ved sidste års DM-stævne på Hovgaard. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter et veloverstået DM i dressur for junior- og ungryttere i Ringsted sidste weekend, er det nu ponyrytternes tur til at konkurrere om medaljer.
Hele 37 kat. I-ekvipager, 18 kat. II-ekvipager og 13 kat. III-ekvipager er til start ved årets danmarksmesterskaber for ponyer, som afvikles hos Hovgaard Rideklub ved Skårup på Fyn. Derudover er der Topponyer Stil Cup-finalen, hvor 15 ponyekvipager er til start. Det skriver Dansk Ride Forbund.

Om Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur
Mesterskaberne for kat. I og II rides over tre dage, hvor første afdeling rides i PRT, mens 2. afdeling rides i PRM. Startberettiget i anden afdeling er de 24 førstplacerede ekvipager fra første afdeling samt evt. ligeplacerede. Resultaterne fra første og anden afdeling lægges sammen, og de 15 bedste går videre til finalen samt evt. ligeplacerede. Begge finaler rides i FEI pony kür, og mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra første og anden afdeling samt finalen. 
Mesterskabet for kat. III rides over to afdelinger, og første afdeling rides i LA3-B, mens finalen rides i LA4-B. Startberettiget er de ti førstplacerede ekvipager fra første afdeling samt ekvipager evt. ligeplacerede. Mesterskabet afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra begge afdelinger.

Se start- og resultatlister.

Se hvem der vandt sidste års DM i ponydressur.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen