Tidligere DV-auktionsføl klar til kåring

15-10-2013 11:30

Signe Wiese

Avl

Den danskavlede unghingst JJ Rockas Langholt, der blev solgt på DV's Elitefølauktion i 2011, er udtaget til kåring i det tyske Oldenburgerforbund

Det tyske oldenburgerforbund er netop nu i fuld gang med forbesigtigelserne forud for forbundets hingstekåring, der finder sted i Vectha i slutningen af november. Traditionelt er der ofte danske hingste, eller sønner efter danske hingste udtaget til kåringen, og det gælder da også i år, hvor de første forbestigelser er overstået.

Udtaget til kåring er bl.a. JJ Rockas Langholt (tidl. Rockas Langholt) e. Rock Forever med Welt Hit II som morfar. Hingsten er opdrættet af Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøll, og er trukket på RDH hoppen Vanessa Langholt, der også er mor til den kårede DV-hingst Sixten Langholt e. Stedinger. JJ Rockas var finaleføl ved DV's følskue i Sdr. Hygum, og blev efterfølgende solgt på Dansk Varmblods Elitefølauktion til norske JJ Horses.

DV-hingsten Tailormade Temptation har foreløbigt fået udtaget to sønner, der begge er avlet i Danmark. Den ene (kat. 144) er avlet hos Stald Amazing, og er trukket på hoppen Namibia e. Natiello xx. Den anden (kat. 145) er avlet hos Mette Krabbesmark Jepsen i Skanderborg, og har fuldblodshingsten Octagonal x som morfar. 

Der på nuværende tidspunkt udtaget fem sønner af Lone Bøgh Henriksens danskkårede hingst Fürstenball.

Se de udtagne hingste HER

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner