Tidligere vindere vender tilbage

27-08-2015 14:54

Når Dansk Varmblods bedste unghopper, føl og unge rideheste samles den sidste weekend i august på Vilhelmsborg for at kæmpe om vindertitlerne ved EQUSANA Eliteskue, vil der også være gensyn med tidligere vindere

Ved Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskue har mange verdensstjerner for første gang været i rampelyset. Danske guld- og sølvmedaljevindere ved verdensmesterskabet for unge dressurheste som Fiontina, Fiontini, Polka Hit Nexen og UNO Donna Unique har alle deltaget ved Eliteskuet som 3-års, hvor de har opnået opdrættermedaljer i guld eller sølv. 

Ofte har man set, at de allerbedste føl vender tilbage til Eliteskuet som 2-års eller 3-års, og det er der også et par eksempler på i år. Blandt årets nykårede hopper ved Eliteskuet kan man møde Årets Dressurbetonede Hoppeføl 2012, JJ Filippa e. Fürstenball/Davignon I, opdrættet af JJ Horses i Norge og ejet af Cecilie Schilbred i Norge, og blandt de 2-årige finalister kan man møde Årets Springbetonede Hoppeføl 2013, Fiona Prydsholm e. Lagavulin/ Carmargue, der er avlet og ejet af Lisa og Per Andersen i Klippinge.

Lørdag indtager føllene den store opvisningshal på Vilhelmsborg fra kl. 9.00 frem mod de fire følfinaler i løbet af eftermiddag og afslutningsvis Elitefølauktion kl. 19.30. Søndag gælder det 2-års hopper samt nykårede hopper i medaljekamp. Se katalog med tidsplan HER.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner