Tina Dufour har glæden ved grooming

10-03-2018 14:57

Mai Søegaard Espersen

Vi har sat Tina Dufour, der er drivkraften bag Horsegroom Denmark, i stævne i stalden under Herning Hingstekåring. Hun er både i Herning for at flette rytter Lykke Harms hest, der skal gå Krafft Amateurs lige om lidt og så for at tale om hendes bog Grooming, der udkommer lige om lidt

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

”Jeg er lige kommet for fem minutter siden og kørte hjemme fra Hørsholm i morges klokken fem, ”fortæller den autodidakte freelance groom, Tina Dufour, mens hun åbner boksdøren og begynder at gøre den brune hingst Carmiro C., der ejes af Lykke Harms, klar til at blive flettet.

Horsegroom Denmark er først og fremmest en Facebook side med et imponerende antal følgere – både fra Danmark og resten af verden, og derfor blev den 30-årige grooming ekspert kontaktet af forlaget EgoLibris i forbindelse med udgivelsen af en bog om netop grooming og pleje af hesten:

” Eva Götzsche, der ejer forlaget, tog fat i mig i september sidste år, men på det tidspunkt havde jeg en masse andre gøremål, så vi kom først for alvor i gang i december måned,” fortæller Tina Dufour om, hvordan ideen til bogen opstod.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste touch på bogen
I skrivende stund er Tina Dufour og resten af hendes team af fagfolk i gang med at lægge det sidste touch på bogen. Planen var egentlig, at bogen skulle være udkommet i Herning, men den meget stramme deadline fra december og til nu kunne desværre ikke overholdes.

”Vi vidste godt, at det ville blive svært at nå at blive færdig til Herning, men det var vores mål, og det er vi gået 100 procent efter, men vi har måttet se i øjnene, at det ikke kan nås” fortæller Tina, der trods forskydning af deadline er helt rolig omkring udgivelsen.

”De sociale medier har en ekstremt stor indvirkning i dag, og jeg har fået så utrolig mange henvendelser på både Facebook og Instagram omkring min bog, så jeg tror ikke, at det kommer til at påvirke salget så meget lige,” forklarer Tina Dufour, der med over 48.119 følgere ved, hvad hun taler om.

Artiklen har tidligere været bragt på everhorse.dk

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen